Heliumfles

Filters

Helium tank

Met behulp van een helium tank kunt u eenvoudig en veilig uw helium ballonnen vullen. Met 1 tank kunt u 30 of 50 ballonnen vullen. Afhankelijk van welke grootte u besteld. Kijk goed of onze helium tank geschikt is voor het type, dat u wilt gebruiken. U kunt de helium tank slechts eenmalig gebruiken en deze is alleen geschikt voor thuis gebruik. De helium tank wordt geleverd inclusief kraan voor het vullen van de ballonnen. Wanneer de helium tank leeg is, kunt u deze bij het grofvuil neerzetten.

 

Wees voorzichtig met Helium

Helium verdrijft zuurstof. Wanneer je zuiver helium inademt, is er geen zuurstof aanwezig in de longen. Hierdoor kan er hersenletsel optreden, zodanig zelfs dat het de dood tot gevolg kan hebben. Daarom is helium niet geschikt voor inhalatie! De helium tank is niet brandbaar.

 

Helium tank kopen

Bestel uw helium tank eenvoudig en voordeling online bij het Feestbeest. Met een paar muisklikken ligt uw bestelling al in de digitale winkelwagen. Betalen kan veilig online met iDEAL. Door onze ruime voorraad kunnen wij uw bestelling snel bij u thuis bezorgen.