Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Waterballonnen

Zonder waterballonnen is een watergevecht niet compleet! Op een heerlijke warme zomerdag zorgen waterballonnen voor veel vertier voor u en uw kinderen. De waterballonnen vult u eenvoudig met water en daarna kan de waterpret losbarsten. Hoe vaak gooit u raak? Bij het Feestbeest verkopen wij waterballonnen in allerlei kleuren. Bijvoorbeeld in oranje, roze, blauw of groen. U kunt ze bestellen in een verpakking van 50 stuks. U koopt al waterballonnen voor slechts € 3,95.

 

Waterballonnen en veiligheid

Wanneer de waterballonnen kapot zijn gevallen, is het verstandig om dit gelijk op te ruimen. Kinderen die jonger zijn dan 8 jaar lopen verstikkingsgevaar, door het laten slingeren van niet opgeblazen ballonnen of waterballonnen die zijn geknapt.Houdt u daarom altijd een oogje in het zeil wanneer er kleine kinderen in uw omgeving rondlopen.

 

Waterballonnen kopen

Wilt u de waterballonnen morgen al thuisbezorgd krijgen? Zorg dan dat u voor 17:00 uur online bij ons heeft besteld. Wij leveren uw bestelling al voor €4,95 bij u af. U kunt online veilig en snel betalen met iDEAL. Het Feestbeest heeft ruim 19.000 producten op voorraad en is daarom in staat om uw bestelling snel te kunnen leveren.