Slingers

Slingers voor elk soort feest

Verjaardagslingers

Binnenkort iemand jarig? Versier de huiskamer of de feestlocatie met een feestelijke vlaggenlijn die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Laat zien hoe oud de jarige geworden is en hang een decoratiespiraal op met de leeftijd van de jarige. Slingers van crêpepapier zorgen voor een gezellige en feestelijke sfeer. Ga voor een effen fluor gele, groene of roze crêpeslinger, of kies voor een crêpeslinger met verschillende kleuren. Maak de feestlocatie af met grote pompoms in diverse kleuren.

Letterslingers

Maak een feestelijke gelegenheid speciaal en kies voor een van onze letterslingers. Organiseert u een themafeestje? Kies dan voor een letterslinger met de woorden indian, pirate, disco, wild west of Hollywood. Bij een geboorte van een baby hebben we letterslingers met ‘hoera een jongen’, of ‘hoera een meisje’ in het assortiment. Is er iemand binnenkort jarig, en wordt diegene 16 of 50? Ga dan voor een Happy Birthday slinger, een Sweet 16 slinger of een Abraham of Sara letterslinger.

Feestslingers in alle kleuren en maten

Vier een feest in stijl en kies voor de gezellige en feestelijke honeycomb die in vele kleuren en maten beschikbaar zijn. Kies voor een hartjes honeycomb om je geliefde te verrassen op Valentijnsdag of gebruik deze voor een bruiloft of jubileum. Kies voor een gouden honeycomb voor een feestje met een glitter of gouden thema. Ga voor een honeycomb in de favoriete kleur van de jarige job!