Populaire feesten

Halloween

Ieder jaar is het op 31 oktober weer tijd om je lekker eng te verkleden. Daarom hebben we de leukste Halloween verkleedspullen en accessoires te koop .Van enge maskers tot volledige halloween kostuums.

Carnaval

Dé gelegenheid voor feestkleding is natuurlijk carnaval. Of je nou beneden de rivieren woont of erboven, voor elk Carnavalsfeest hebben we een passende outfit. Dus pak goed uit met de leukste carnavalskleding voor dames, heren, en kinderen.

Apres Ski

Bij apres ski hoort muziek, plezier, en natuurlijk de juiste outfit! Na het skieën meteen het feestgedruis in. Bij ons vind je de mooiste apres ski hoeden, pruiken en kleding

Oranje feest

Op Koningsdag en als het Nederlands elftal speelt kleurt iedereen oranje, dus zorg ervoor dat jij de mooiste oranje outfit hebt! Vergeet ook niet leuke oranje accessoires zoals oranje hoeden & vlaggen aan te schaffen.

Oktoberfest

Het Oktoberfest is een jaarlijks bierfeest waarbij traditionele kleding hoort. Het begint meestal op de zaterdag na 15 september en duurt 2 weken. Zo’n groot feest verdient wat aandacht dus hebben wij een mooi assortiment Oktoberfestkleding.

Disco feesten

Bij  disco draait het niet alleen om de muziek, het is zien en gezien worden. Dus ga helemaal in disco train-stijl met deze party kleding. We hebben de mooiste kleding voor echte discodames en discomannen.