Foute kleding dames

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foute party feestkleding voor dames

Binnenkort een foute party, maar heeft u nog geen outfit? Bij het Feestbeest hebben we een enorm assortiment foute kleding voor dames voor een geslaagde foute party. Van een gekleurde blouse met ruches tot de ultieme flower power outfit! Zoek de foutste dameskleding uit en combineer deze met verschillende foute accessoires.

Combineer een foute outfit

Hoe creëer je de meest foute outfit? Combineer zoveel mogelijk verschillende kleuren, printjes en accessoires. Het is vooral de bedoeling dat de verschillende kledingstukken niet goed bij elkaar passen, de kleuren met elkaar vloeken, en de accessoires echt over de top zijn. Als u naar een foute party gaat, loop iedereen in de meest gevarieerde outfits rond. Haal dus letterlijk alles uit de kast om echt op te vallen tussen alle feestgangers! Ga voor gekleurde pruiken, tijger printjes, hoge sokken in een felle kleur en grote opvallende sieraden. Zoek hier jouw foute dameskleding uit!

Accessoires voor een geslaagde foute party

Naast een compleet foute outfit met verschillende kleuren en printjes, maakt u uw outfit af met de juiste accessoires. Kies voor veel glitter, zoals een glitterriem, glitterschoenen en een glitterhoed. Zet een opvallende pruik op ga voor grote gouden sieraden. Draag extra opvallende nepnagels, en draag overdreven make-up, het liefst met verschillende felle kleuren rond uw ogen. Draagt u liever geen pruik? Gebruik dan speciale krijt voor in uw haar, of draag een hoge knot.