Halloween Lichaamsdelen

Filters

Halloween lichaamsdelen

De Halloween lichaamsdelen zijn toch wel de engste artikelen die het Feestbeest in haar assortiment heeft. Afgehakte handen, voeten, enge schedels en skeletten: ze passen allemaal helemaal bij de sfeer van Halloween. En ondanks dat de lichaamsdelen van plastic zijn, ze lijken net echt! Leg de lichaamsdelen op een onverwachte plek, of draag ze bij u en bedruip ze voor wat extra effect met wat nepbloed. Dat wordt lekker griezelen!

 

Halloween lichaamsdelen en andere accessoires

Het Feestbeest is uw online specialist als het op Halloween vieren aankomt. Bij ons bestelt u niet alleen superenge lichaamsdelen, ook voor complete kostuums en andere aanvullende accessoires kunt u bij ons terecht. Een superenge outfit hoeft bij het Feestbeest bovendien niet veel te kosten! Wedden dat u dit jaar de show steelt met Halloween?

Snelle levering, al vanaf € 4,95

De engste afgehakte lichaamsdelen kunt u bij het Feestbeest gemakkelijk thuis laten bezorgen. Voor slechts € 4,95 verzenden we uw bestelling naar alle adressen binnen Nederland. U hoeft er de deur niet meer voor uit en kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons bestellen. En heeft u vragen over de levering van uw nep-lichaamsdelen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.