Halloween Pruiken

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Halloween pruiken

De Halloween pruiken van het Feestbeest geven de ultieme finishing touch aan iedere Halloween outfit. Wilt u dit jaar extra indruk maken met hét horrorfeest van het jaar? Ga voor een volledige metamorfose voor een extra griezelig effect! Als u echt onherkenbaar naar een Halloweenfeestje wilt, kunt u naast een pruik ook een Halloween masker overwegen. Wedden dat u heel wat mensen aan het schrikken zult maken?

 

Halloween pruiken voor mannen en vrouwen

Natuurlijk hebben we bij het Feestbeest verschillende pruiken met prachtig lang haar in diverse kleuren. Maar ook korte pruiken kunnen uitstekend met Halloween! De donkere kleuren zijn met Halloween natuurlijk extra sterk vertegenwoordigd: vooral zwart is erg populair. Maar ook pruiken met combinaties van kleuren of in spooky grijs worden veel verkocht rond Halloween. Onze medewerkers adviseren u graag welke pruik het beste combineert met één van onze Halloween kostuums. Maak gerust gebruik van hun expertise en neem contact met ons op!

 

Goede pruiken hoeven niet duur te zijn

Door het inkoopvoordeel van het Feestbeest kunnen we onze Halloween pruiken tegen scherpe prijzen aanbieden. U betaalt dus nooit te veel voor een mooie pruik! Al vanaf enkele euro’s kunt u bij ons een prachtige bos met haar aanschaffen. En voor slechts € 4,95 bezorgen we de pruiken en alle andere Halloween accessoires bij u thuis!