Roze Brillen

Filters

Roze brillen

De roze brillen van het Feestbeest maken uw blik op de wereld een stuk vrolijker! Altijd al het leven door een roze bril willen bekijken? Dit is uw kans! Wat voor roze bril zoekt u? Iets met hartjes, glitters of een grappig thema? Zeker weten dat u vindt wat u zoekt in de collectie roze brillen van het Feestbeest. En wilt u geheel in roze thema verkleed? We hebben ook een enorm assortiment roze kleding voor u!

 

Hippie style, disco fever of Dame Edna?

Met een roze bril transformeert u eenvoudig in tal van spraakmakende karakters. Natuurlijk was het in de jaren 60 en 70 enorm trendy om een roze bril te dragen. In de tijd van de hippies en de opkomst van de discomuziek was een roze bril zelfs praktisch onmisbaar! En dankzij de beroemde Dame Edna is het ook voor mannen helemaal oké om een roze bril te dragen. Een roze bril is dus het ultieme accessoire voor vrouwen én voor mannen!

 

Ook voor andere roze accessoires

Naast roze brillen heeft het Feestbeest een groot aanbod roze accessoires voor u klaarliggen. Wat dacht u van roze beenwarmers, roze schmink of een roze boa? Kom helemaal in roze sferen en bestel al uw roze items gemakkelijk online! Dankzij onze snelle levering hoeft u nooit lang te wachten voordat uw Pink Party van start kan gaan. Bestel vóór 17.00 uur ’s middags, dan kunt u de volgende dag al het leven door een roze bril gaan zien!