Toppers Wild West, Thuis Best

Toppers in concert kleding 2017

Het grootste meezing concert van Nederland, de Toppers. Ieder jaar weer verkleden duizenden fans zich in het gekozen thema. Na carnaval zijn de concerten van de Toppers het grootste verkleedfeest van Nederland! Bij het Feestbeest bestel je de leukste Toppers kleding en ook nog eens voor een scherpe prijs.

Het kleding thema van de Toppers 2017 is ‘Wild West, Thuis Best’. Dit biedt de ideale gelegenheid om je als stoere cowboy of sexy cowgirl uit te dossen! De dresscode is Glitter Country Rood.

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei wordt de Amsterdam Arena helemaal omgebouwd tot een echte’ Wild West Saloon’, waar het zal wemelen van de cowboys, cowgirls en Indianen. In dit grootste ‘Sing-a-Long’ Wild West spektakel zullen René, Gerard en Jeroen je verwennen met de grootste meezingers uit eigen land en ‘World’s wildest’ party songs. Zing, dans en geniet samen met familie en vrienden op dit wilde feest!

Toppers 2017: Wild West kleding voor dames

Dit festival is de uitgelezen kans om jezelf in een echte cowgirl om te toveren. Neem een kijkje in ons cowgirl dameskleding assortiment om je ideale outfit samen te stellen. Zoek je nog een excuus om een extra paar hakken te kopen? Kies dan voor western cowboy laarzen om je outfit compleet te maken. Trek je liever je afgetrapte gympies aan als je gaat feesten? Kies dan de cowboy shoe-covers!  

Ben je eigenlijk niet zo van de boots en lasso’s? En ben je meer opzoek naar een leuk feestjurkje? Dan kun je ook als mooie Indiaan gaan! Op onze Indianen dameskleding pagina vind je de leukste Indianen jurkjes voor dit Wild West feest. Nog veel meer jurkjes, die dresscode-proof glitter rood zijn, vind je op onze Glitter & Glamour pagina.

Toppers 2017: Wild West kleding voor heren

Bij dit feest kun je eindelijk eens laten zien hoe stoer je bent! Laat de innerlijke cowboy in je los en kies daarbij de perfecte outfit uit ons heren cowboy assortiment. Plak een snor op, zet je cowboyhoed op, en vergeet je paard niet mee te nemen!

Houd je echter meer van de ‘Cherokee’ style, dan zit je bij ons ook goed. Neem in dat geval een kijkje op onze pagina vol met Indianen kleding voor heren, en maak je klaar om ten strijde te trekken tegen de Cowboys!

Cowboy Accessoires

Wil jij je outfit net die extra touch geven? Maak het dan af met een sherrifster, pistolenbril, cowboyholster of een van onze andere cowboy accessoires.  

Tips om je te kleden voor het concert van de Toppers

Heel makkelijk voor ons om te adviseren om de kleding voor een Toppers concert bij ons te kopen. Maar we willen je ook enkele praktische tips geven, zodat je zo origineel mogelijk en zo comfortabel mogelijk kunt meedansen.

Ga voor luchtige kleding. Als duizenden medetopperianen staan te dansen en te hossen, dan stijgt vanzelf de temperatuur in de Amsterdam ArenA. Draag dus niet teveel lagen, maar ga voor een dunne laag kleding.

Versterk het groepsgevoel of het samenzijn met je partner door te kiezen voor groepskleding of iets waar je elkaar aan herkent. Het dragen van dezelfde kleding vergroot vaak ook al de voorpret. Ander bijkomend voordeel, je herkent elkaar sneller als je de groep kwijtraakt.

Wist je dit over de Toppers?

  • Er een Toppers tulp is, deze werd op 2 april 2014 gedoopt in de Keukenhof.

  • Er plannen zijn voor een Toppers film, de titel zou “Toppers Lost in Vegas” zijn.

  • De heren in 2009 een gastrol hadden in Goede Tijden, Slechte tijden.

  • Alle DVD’s van de concerten hebben de nummer 1 positie bereikt in de Music DVD Top 30.

  • In 2014 zijn er meer dan 2 miljoen bezoekers bij de concerten geweest.

  • Het Toppers concert in 2006 ook het 500ste Amsterdam ArenA-evenement was.

  • 2007 tot nu toe de meeste bezoekers heeft gehad, maar liefst 360.000.

 

Bekendste hits of medleys van de Toppers

Alvast in de stemming komen voor het eerstvolgende concert van René, Gerard en Jeroen? Of ga je voor de eerste keer naar dit grootse meezing feest en wil je weten wat je kunt verwachten? Hier zijn alvast enkele bekende medleys uit de verschillende Toppers concertreeksen.

André Hazes medley tijdens Toppers in concert 2011 LOL medley tijdens Toppers in concert 2013

 

Geschiedenis van de Toppers

De Toppers zijn in 2005 ontstaan, nadat Gerard Joling en Gordon als gast hadden opgetreden tijdens een concert van René Froger in 2004. De eerste twee concerten in 2005 waren snel uitverkocht en het eerste succes van de Toppers was een feit. In 2008 verliet Gerard Joling de Toppers, hij werd vervangen door Jeroen van der Boom. De hele line-up van de Toppers en de thema’s vind je hieronder.

Jaar

Toppers

Thema

Aantal bezoekers

2017

 René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom  Wild West, Thuis Best  nog niet bekend

2016

 René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom Christmas Party of the Year 70.000

2016

 René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom Royal Night of Disco  210.000

2015

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom

Crazy Summer edition

340.000

2014

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom

10 Jaar Toppers Made in Holland

270.000

2013

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom

1001 Night Edition

204.698

2012

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom

The Love Boat edition

200.000

2011

René Froger, Gerard Joling, Gordon, Jeroen van der Boom

The Royal Party for Kings and Queens

200.000

2010

René Froger, Gerard Joling, Gordon, Jeroen van der Boom

Welcome to Heaven

180.000

2009

René Froger, Gordon, Jeroen van der Boom

Toppers Jubileum 2009

120.000

2008

René Froger, Gerard Joling, Gordon

Glitter and Glamour

160.000

2007

René Froger, Gerard Joling, Gordon

Disco & Future

360.000

2006

René Froger, Gerard Joling, Gordon

De Grootste Vriendentempel

180.000

2005

René Froger, Gerard Joling, Gordon

Live in the Round

120.000