Oktoberfest Hoeden

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Oktoberfest hoeden

Uw Oktoberfest outfit maakt u eenvoudig compleet met onze selectie Oktoberfest hoeden. Bij de lederhosen voor de heren en de dirndl voor de dames misstaat eigenlijk geen enkele van onze hoeden. De grappigste bierhoeden, Beierse punthoeden of Tiroler hoeden met veer: niets is te gek bij het Feestbeest. Bestellen is bovendien enorm gemakkelijk: dat doet u bij ons gewoon online.

 

Hoeden voor heren en dames

Hoeden typisch iets voor heren? Niet bij het Feestbeest! Natuurlijk hebben we de klassieke Tiroler of Beierse hoed voor de mannen, maar deze kunnen ook prima door dames gedragen worden. En bent u op zoek naar een supervrouwelijke look? We hebben speciaal voor Oktoberfest ook kleine, schattige hoedjes en leuke tiara’s die uitermate geschikt zijn voor de dames onder ons. En ook voor andere Oktoberfest accessoires bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Altijd aantrekkelijk geprijsd

Omdat het Feestbeest zo’n groot assortiment Oktoberfest artikelen heeft, profiteert u bij ons automatisch van ons inkoopvoordeel. Dat ziet u direct terug in het prijskaartje! Bovendien bezorgen we uw bestelling voordelig bij u thuis. Al vanaf € 4,95 verzenden we uw producten naar ieder adres in Nederland. Uw Oktoberfest hoeden, kleding en accessoires bestelt u dus gemakkelijk in één keer online – in de webshop van het Feestbeest!