Koningsdag

Filter
arrow-down

Koningsdag 

Kijk je ook al uit naar Koningsdag, de dag waarop we met heel Nederland de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander vieren? Vier je Koningsdag op een van de vele festivals in onze hoofdstad, in jouw eigen woonplaats of in de stad waar je onze koning en koningin kunt ontmoeten? Waar je Koningsdag ook viert, een oranje outfit kan natuurlijk niet ontbreken op deze dag.

Oranje en koninklijke outfits voor Koningsdag

Kies bij Het Feestbeest uit diverse outfits die je kunt dragen op Koningsdag. Ga bijvoorbeeld voor een oranje blouse met ruches, een oranje legging, diverse oranje shirts, jurkjes en rokjes. Of ga verkleed als onze koning met een echte koningsmantel en een koninklijke kroon!

Accessoires voor uw outfit op Koningsdag

Naast oranje kleding is het ook erg leuk om jouw accessoires af te stemmen op het thema oranje, of rood-wit-blauw. Ga je voor een koninklijke kroon of voor een oranje glitter cowboyhoed? Maak jouw oranje outfit af met een oranje zonnebril, een rood-wit-blauwe armband, een oranje stropdas, een hawaikrans in het rood-wit-blauw of oranje, een boa, oranje bretels en oranje handschoenen.

Haar en make-up op Koningsdag

Bij het Feestbeest hebben we verschillende pruiken in ons assortiment die perfect passen bij Koningsdag. Kies je voor een oranje pruik met lange haren of voor een oranje pruik met Hollandse vlechtjes? Schmink een rood-wit-blauw vlaggetje op beide wangen, en maak je lippen oranje met lippenstift. Ga voor oranje oogschaduw en lange oranje wimpers van Het Feestbeest. Draagt je liever geen oranje pruik? Spuit je haar dan oranje met haarspray

party-button
loader
Laden...