Pink party

Filter
arrow-down

Pink Party

Roze is de kleur van liefde, flirten, gezelligheid en plezier. De perfecte kleur dus om je feestje mee aan te kleden. Geef daarom eens een echte ‘Pink Party’ en zorg dat al je vrienden zich vrolijk en ‘fluffy’ in het roze hullen, dan zie je het leven pas echt door een roze bril!

Het fijne aan een Pink Party is dat het voor iedereen, van jong tot oud, van man tot vrouw, leuk is. Met de juiste roze accessoires creëer je in no-time een topsfeer waar iedereen vrolijk van wordt! Bovendien zijn er gelegenheden genoeg om vol voor het thema roze te gaan!

Verjaardag

6 of 16, 36 of 60 geworden? het maakt niet uit; iedere verjaardag is geschikt om in het roze te steken. Dus dit jaar niet saai met z’n allen in een kringetje rond de tafel! Nee, gooi de stoelen en tafels aan de kant en laat iedereen in het roze komen. Vrolijke en aanstekelijke muziek erbij en gaan!

Bedrijfsfeestje

Een beetje leuk bedrijf geeft zo nu en dan een feestje. Maar je bent pas echt een topbedrijf als je een beetje lef toont en helemaal ‘pretty pink’ gaat. Tover je bedrijfskantine om in een roze hemel!

Roze maandag

Roze maandag is een van de gezelligste dagen in Tilburg. De hele dag staat in het teken van ‘roze’. Er is veel vermaak zoals een kermis en leuke feestjes en activiteiten. Het is één van de grootste homo emancipatie evenementen van Nederland.

Zo maak jij je feestje roze, roze en nog eens roze!

Kleding

Als vrouwzijnde vind je roze natuurlijk al snel mooi, maar voor een Pink Party kun je helemaal los gaan. Op onze website vind je alles om jezelf om te toveren in een Pink Princess; van roze jurken, broeken en leggings tot roze pruiken, beenwarmers en boa’s. Ook als man mag je tegenwoordig best je vrouwelijke kant laten zien. Een Pink Party is de ideale gelegenheid om je als man eens helemaal uit te dossen! Ga strak in het pak met bijpassende roze hoed en das of ga voor een aaibare stoere look met een roze hanenkam. Zoek je iets met meer sterallure? Zet dan een roze bril op à la Elton John. Ten slotte kun je als dierenvriend ook nog kiezen voor een roze bunny pak!

Accessoires

Om je outfit af te maken bieden wij de beste roze accessoires; van sjaals en bretels tot tasjes en tiara’s, alles in pretty pink! Om je outfit helemaal af te maken en er echt tiptop uit te zien gebruik je roze make-up. Klap op de vuurpijl: roze wimpers!

Vergeet ook je huis niet aan te kleden: pak je meubels in met roze crêpepapier, bestrooi de vloer met confetti, hang roze slingers en ballonnen door het hele huis en koop lekkere zachte roze kussentjes voor op de bank!

Voor meer producten, ga terug naar de hoofdpagina van themafeesten.

Vragen over onze feestartikelen?

Heb je vragen over onze feestartikelen of heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

party-button
loader
Laden...