Heren feestkleding

Heren Feestkleding

Elk feestje wordt net even wat leuker als er verklede mensen aanwezig zijn. Bij het Feestbeest hebben we diverse feestkleding voor heren in het assortiment. Kies uit vele soorten feestkleding voor een geslaagd themafeest. Of nog leuker, organiseer zelf een themafeest!

Carnaval feestkleding voor mannen

Heeft u binnenkort een verkleedfeestje? Of zoekt u nog een geschikt kostuum voor carnaval? Ga verkleed in een van de herenkostuums van het Feestbeest. Ga als een echte piraat met een zwaard en een ooglap, of ga samen met uw vrienden als de musketiers. Of kies een beroep dat u altijd al had willen doen, en ga als army man, matroos, politieagent of als straaljager piloot. Wie is uw favoriete sprookjes of filmfiguren held? Ga verkleed als Batman, Elvis, Peter Pan of als Zorro. Al deze kostuums vindt u in ons assortiment, evenals de bijpassende accessoires.

Organiseer uw eigen themafeestje met feestkleding

Maak uw verjaardag, een jubileum of die jaarlijkse reünie een stuk leuker door al uw gasten verkleed te laten komen. Bedenk een leuke thema, zoals sixties & seventies, Disney, beroepen, flower power, of laat u verrassen in wat voor soort kostuum uw gasten naar uw feest komen. Stem alle muziek en al de versieringen af op het thema. Gaat uw voor een Disneyfeest? Kies dan de mooiste en bekendste Disney hits uit, en hang vlaggetjes op van uw favoriete Disneyfiguren.

Wist je dat..?

… carnaval over de hele wereld gevierd wordt en dat de grootste carnaval in Rio de Janeiro is?
... verkleed gaan als Mexicaan, schot of hippie de drie populairste kostuums zijn op carnaval voor de mannen?
… er een nationaal carnavalsmuseum "Oeteldonks Gemintemuzejum" bestaat, gevestigd in Brabant?