Flower & Power

Filters

Flower power kleding

Terug naar de sixties? Met de flower power kleding van het Feestbeest zou menig hippie jaloers op u worden. De fleurige kleding van de jaren 60 en 70 leent zich perfect voor themafeestjes. Wijde pijpen, peace-tekens, lange haren, en natuurlijk veelvuldig gebruik van bloemenpatronen: het is allemaal kenmerkend voor de flower power periode. Alles om in dit thema verkleed te gaan bestelt u voordelig bij het Feestbeest!

 

Ideetjes voor een flower power feest

Als u naar een flower power feest gaat, begint u met het bestellen van de juiste kleding. Zowel voor de dames als voor de heren is broek met een wijde pijp een must – voor dames kan de basis ook een gekleurd of gebloemd jurkje zijn. Daarnaast is het kiezen van de juiste accessoires erg belangrijk bij een flower power thema: denk voor de ultieme hippie-look maar eens aan een gekleurde flower power bril met ronde glazen of een variatie hierop. Daarnaast kunt u denken aan leuke hoedjes of hangers: hoe meer bloemen, kleuren en peace-tekens, hoe beter!

 

Bestel uw flower power kleding online

Bij het Feestbeest maken we het u graag gemakkelijk om kleding voor themafeestjes te bestellen. Ook als u snel flower power kleding nodig hebt, kunt u probleemloos bij ons terecht. Bestelt u voor 17:00 uur ’s middags? Dan hebt u uw kleding de volgende dag vaak al in huis! Bij vragen over onze voorraad kunt u altijd contact met ons opnemen.