Algemeen

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Feesten doe je in stijl 

Hier kun je kiezen uit iets warms, zoals de Zigeunerin of de gebreide sweater, als je liever iets minder wilds hebt. Heb je liever iets luchtigs, zoek dan naar de korte rokjes van cheerleaders of een Rock & Roll jurk. Ook vind je hier losse producten om zelf je outfit samen te stellen.

 

In stijl met Steampunk

Hoe zou het leven er uitzien als stoom nooit verdrongen zou zijn als bron van energie door elektriciteit? Dat is de vraag die wordt beantwoord in de alternatieve realiteit van Steampunk. De negentiende eeuw komt samen met de moderne tijd, het is een prachtige stijl waarmee je op elk feest de show zult stelen!

 

Oranje en bruin bepalen de Steampunk look

De rijke en diepe kleuren van de kleding en accessoires van Steampunk doen denken aan koper en leer. Warme oranje tinten, fonkelend diep geel en veel bruin bepalen de Steampunk look. De stijl heeft raakvlakken met de piraten look zoals die van Captain Jack Sparrow. Dat is niet vreemd vanwege de knipoog naar Victoriaanse tijden. Naast (kunstleer) hebben de kleren vaak grote koperen gespen en andere mooie details. Mannen en vrouwen dragen vaak een grote en opvallende hoed in stijlvol zwart of donkerbruin. Dat maakt Steampunk ook heel interessant voor mensen die graag mooie feestkleding dragen maar niet warm lopen voor felle pruiken en glitterkostuums. Party in stijl met een Steampunk outfit!

 

De Franse Can Can Jurken

Hier kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van de jurken uit de Wilde Westen categorie. Spring op het podium met een Can Can jurk. Deze extravagante jurken uit de 19de eeuw, werden gedragen door danseressen in Frankrijk. De jurk was ook terug te vinden in het Wilde Westen. De kleurrijke jurken waren toen verre van gepast, in een tijd dat vrouwen nog geen enkel mochten laten zien in het openbaar. Nu zijn vrolijke Can can jurken iconisch geworden en trek je absoluut de aandacht op elk feest. De zwierige jurken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

Bekijk ook deze accessoires eens

-          Hoeden, Kronen & Diademen

-          Sjaals

-          Sieraden

-          Tasjes & Ramen

 

Enkele tips voor je perfecte outfit:

-          Ga je buiten carnaval vieren: zorg dan voor iets warms met lange mouwen en/of iets voor je je benen.

-          Let goed op de maat die bij de outfit of het product staat, dit kan per product verschillen.

-          Heb je je perfecte outfit gevonden, bekijk dan eens onze collectie met losse feestartikelen.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.