Beroepen

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Aan het werk! Als stewardess, sexy verpleegster of in camouflage.

 

Feestkostuum kan ook goedkoop zijn

Op zoek naar iets goedkoops, ook dan ben je bij Het Feestbeest aan het goede adres. Bekijk eens de hotpants camouflage. Dit lowbudget, eenvoudige broekje met camouflage print combineer je gemakkelijk met elk gewenst shirt. Zo kom je ook voor weinig geld goed voor de dag.

 

Ga voor fout en trek een Bobby jurk aan van de Engelse politie. Deze tightfit politie jurkjes zijn gebaseerd op de klassieke outfits van de Britse politie. Hiermee krijg je binnen een mum van tijd het hele feestje onder controle.

 

Feesten in stijl

Ga je liever in stijl, kies dan een van onze Marine jurkjes. Het marineblauwe, korte rokje staat netjes onder de stralend witte vestje met gouden randjes en zakken. Deze stijlvolle jurk met pet laat zien dat jij verstand hebt van het beroep feesten. Jij laat ze wel even zien hoe je roeit op de dansvloer. Het feestje begint pas wanneer de dames door de deur komen. Met deze beroepsoutfits zit je altijd goed. Wat het thema ook is.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.