Clownspakken voor de allerleukste dames

Lachen, gieren brullen met deze clown kostuums. Ben jij de echte grappenmaker op het feest, dan kan een clown kostuum niet ontbreken. Ga verkleed als echte clown of ga in zwart-wit stijl. Het clownspak is ideaal voor kinderfeestjes of voor foute feestjes. De pakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Let op: de accessoires zijn niet altijd inbegrepen. Lees hiervoor de productbeschrijving.

 

Clowns zijn eeuwen oud

Clowns komen van oorsprong uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Ze traden toen op voor koningen en keizers in paleizen. Eeuwen later ontstond het  moderne type clown toen de stomme film uitkwam. Men noemt Joris Janssen als eerste clown, maar Otto Grielberg wordt over het algemeen genoemd als eerste clown met streken. Vanaf de twintigste eeuw gingen clowns ook steeds meer felle kleuren dragen. Net als met veel beroepen, waren het vroeger vooral de mannen die de clown uithingen. Tegenwoordig zijn er ook veel vrouwelijke clowns.

 

Rodeoclowns

Clowns zie bij allerlei gelegenheden terug: van ziekenhuizen, waar ze kinderen opvrolijken, tot rodeo’s in de Verenigde Staten, waar ze halsbrekende capriolen uithalen met stieren. Pak daarom eens een clownspak wanneer je naar een Wild Western feest gaat. Je wilt toch niet verkleed gaan als de zoveelste cowgirl?

 

Halloween clown

Dankzij de beruchte horrorfilm It, over een clown die kinderen ontvoerd, zijn clowns ook steeds vaker terug te zien bij Halloween feestjes. Je kunt een clownspak dus ook prima dragen naar een Halloween feestje. Met een beetje schmink en nepbloed, jaag je iedereen de stuipen op het lijf.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.