Dieren

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hét vrouwelijke feestbeest in een dierenpak

Wees het echte Feestbeest met deze dierenpakken. Houd jij van apenstreken of ben jij een echte bijenkoningin? Omarm je dierlijke kant en zet het paard in de gang. Of wees zelf het paard in de gang. Bij het Feestbeest zit je nooit verlegen om het perfecte dierenpak.

 

Blijf lekker warm met een dieren onesie

Carnaval kan buiten best koud zijn. Kijk daarom eens naar onze collectie dieren kostuums. Deze grappige onesies zien er niet alleen leuk uit, de vrolijke, zachte stof houdt je tot in de vroege uurtjes lekker warm. Dan kan jij weer een speciaal iemand warm houden.

 

Houd het luchtig met een koel setje

Ook voor binnen heeft Het Feestbeest de ideale dierenkostuums. In het café kan het goed warm worden en dan wil je niet uit je kostuum zweten. Probeer daarom eens onze setjes met korte rokjes. Van bijenkoningin tot dragonlady. met deze complete pakjes en feestkostuums ben je in binnen een paar minuten voorzien van een BIJzonder leuke avond. Alle outfits zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Tip: combineer je dierenkostuum met onze 6-kleurige schminkset of onze twaalfdelige set zodat je van top tot teen dier bent. Dan ben je pas klaar om het beest uit te hangen.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.