Disco

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dance, dance, dance! Met deze disco outfits kun je niet anders dan dansen en los gaan. Kies voor schitterende jurkjes, catsuits of luxe colberts in verschillende kleuren. Voor elke gelegenheid een perfecte outfit.

 

Disco is om op de dansen

Disco kwam op in de ’60 en is bedoeld voor één ding: DANSEN. De term Disco komt van het Engelse woord ‘discotheque;’ een term om de mensen te beschrijven die naar nachtclubs gingen in de jaren ’60 en ’70. In het begin werd het alleen gedraaid in nachtclubs, waar DJ’s verschillende platen mixten. Later, toen de muziek sneller werd en de nummers langer, werd disco steeds populairder. Halverwege de jaren ’70 was disco heer en meester op de radio.

 

Snel klaar voor je foute feestje

De schitterende kledingstijl die vele mensen associëren met disco zie je nu terug met Carnaval en alle foute feestjes. Dan kun je natuurlijk niet achterblijven: met onze collectie broeken, catsuits en colberts ben je de disco ster van de avond.

 

Luxe setjes voor die speciale avond

De wijde flarebroeken, gecombineerd met één van onze glittertopjes heb je een eenvoudige disco outfit. Voor de luxere avond trek je één van onze glitterende colberts. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

Tip: maak je outfit compleet en bekijk deze feestartikelen:

-          Boa’s

-          Hoeden

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.