De dorustrui is hèt begin van elk kostuum

Ben je op zoek naar een simpele basis voor je carnavals- of feestkostuum? Met deze dorustruien heb je in een handomdraai een goed begin van ieder kostuum. De truien zijn comfortabel en dankzij de verschillende kleuren kun je ze combineren met bijna ieder ander kostuum.

 

Een uniek piratenkostuum dankzij de simpele dorustrui

Wat te denken bijvoorbeeld van het piratenkostuum? Trek de dorustrui aan over een jurkje, om het af te maken met één van de piratenjassen. Met deze iconische combinatie creëer je gemakkelijk hèt piratenkostuum van het feestje. Ook voor de beginnend matroos is de dorustrui een must have. Gecombineerd met de zwarte piratenbroek ben je helemaal klaar voor het piratenfeest.

 

Steampunk kan niet zonder dorustrui

Een steampunk kostuum kun je zo uitgebreid maken als je wilt. Bij het Feestbeest snappen we dat het daarom een hele opgave kan zijn om zo’n steampunk outfit samen te stellen. Begin daarom met een dorustrui. Deze eenvoudige truien zijn perfect om te combineren met de typerende koperen en bruine kleuren  van steampunk. Met een paar eenvoudige steampunk elementen geef je je kostuum al een unieke look. Jij bepaalt hoe extravagant je kostuum wordt.

 

Tip: deze feestartikelen passen perfect bij je dorustrui

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over één van kostuums of feestartikelen? Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al uw vragen.