Kom uit het klooster en vertel het goede nieuws: het is tijd om te dansen! Met deze eenvoudige, zwarte habijten heb je binnen no time een compleet feestkostuum klaar. Ga voor zwart en klasse met deze nonnenpakken.

 

Dames in habijten

De nonnen jurken, of habijten zoals ze eigenlijk heten, zijn in allerlei maten en variaties. Geef je liever niet alles (direct) weg, kies dan voor lange jurken met kapjes. Deze zijn warm geven je de gelegenheid om er iets anders onder aan te trekken. Zo kun je gemakkelijk variëren op één avond. Wil je liever iets spannenders? Bekijk dan onze collectie sexy nonnenjurken. Met deze korte rokjes boven je benen steel je gemakkelijk de show. Ook hierin kun je kiezen uit verschillende jurkjes.

 

Sister act – I will follow Him

https://www.youtube.com/watch?v=VPpd-6X3tEo

 

Word een Griekse godin

Zelfs voor de ultieme diva heeft het Feestbeest de perfecte jurk: de Griekse godin komt binnen in de azuurblauwe jurk met sleep en meer dan een beetje attitude. Maak een onuitwisbare indruk wanneer je verkleed gaat als de Griekse godin Aphrodite. Deze Griekse godin liet elke vrouw in het stof als de godin van de liefde. Het enige wat jij nog hoeft mee te nemen zijn jouw killer heels.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.