Halloween

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloween dameskostuums

Het is tijd om te griezelen. Halloween is de perfecte tijd om mensen de stuipen op het lijf te jagen met deze enge outfits. Dit van oorsprong Amerikaanse feest wordt ook in Nederland steeds populairder In Amerika gaan kinderen, verkleed in een Halloween kostuum, langs de deuren om snoep te verzamelen. Na het roepen van “Trick or treat” kunnen de kinderen snoep uitzoeken. Vaak zijn de huizen waar de kinderen langs kunnen komen te herkennen aan de jack-o'-lantern. Een uitgeholde pompoen waar een gezicht uit gekerfd is. Waarschijnlijk het meest herkenbare icoon van Halloween.

 

Halloween: nu ook voor volwassenen

Gaandeweg vieren ook steeds meer volwassenen Halloween. De echte griezelfeesten beginnen pas laat in de avond. De meest beroemde hiervan (in Nederland) zijn misschien wel de Halloween Fright Nights in Walibi World. Waar acteurs verkleed en geschminkt door het park lopen om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

 

Jimmy Kimmel Live - YouTube Challenge - I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy 2016

Lekker buiten griezelen

Ook zin in een avondje griezelen? Ga verkleed als vampier, heks of duiveltje. Het kan niet eng genoeg. Ga je naar buiten, bekijk onze warme kostuums. Zoals de lange jurken. Kortere jurkjes kun je combineren met allerlei capes, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

Halloween: doodeng of sexy?

Voor alle binnen feesten, bekijk onze collectie van sexy rokjes en korte, kleine outfits. Bijvoorbeeld de heksenjurkjes of duivels jurkjes. Met deze kleine outfits combineer je het angstaanjagende met het sexy. Bekijk ook eens onze enge hoedjes en diademen: met de juiste hoed of diadeem voeg je niet alleen een leuk element toe aan je outfit, je maakt het nog angstaanjagender.

 

Tip: combineer de kostuums met onze collectie feestartikelen voor maximaal effect.  Bij onze collectie Lichaamsdelen, hier vind je allerlei attributen om jezelf of je feestruimte aan te kleden. Van afgehakte handen en voeten tot zombiehersenen.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.