Hawaï in huis met dameskostuums

Het is zomer en het liefst zit je op een hagelwit strand, met een koud drankje onder de palmbomen. Haal de zomer in huis met een Hawaii themafeest en Hawaii kostuums.  Bij het Feestbeest vind je alles wat je nodig hebt voor een zomers feestje. Ontspan met een drankje bij het zwembad in één van onze Hawaiien setjes. Deze comfortabele bikini met jurkje is ideaal voor een tuinfeestje in de warme zon.

 

Carnaval wordt hot voor dames!

Nederlands carnaval is natuurlijk niets vergeleken met die in Brazilië, waar huizenhoge carnavalswagens door de straten rollen en de dansers met blote bast de temperatuur flink laten oplopen. Bij het Feestbeest hebben we daarvoor de perfecte carnavals jurkjes. Voor de Braziliaans en Caribisch carnaval vind je hier jurkjes in allerlei kleuren en maten. Laat die zomer maar komen!

 

Dames, hang de slingers op

Om je feest compleet te maken, kun je ook kijken naar onze collectie slingers, ballonnen en haar decoratie. Zoals de bloemen Hibiscus en Dahlia voor in je haar. De zon kunnen we niet voor je tevoorschijn toveren, maar met onze collectie Hawaii kleding en accessoires weet je zeker dat het vanzelf zomer wordt. Binnen én buiten.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.