Kom pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen!

Waan je in het Wilde Westen waar indianen jaagden op hun eten en cowboys op hun paard onbekend land ontdekten.  Voor een echt Wilde Westen feestje kan een goed indianen outfit niet ontbreken. Het Feestbeest zorgt voor een mooi kostuum wat je gemakkelijk aantrekt en wat de hele avond lekker zit.

 

Op jacht met indianen

Indianen zijn de originele inwoners van wat nu bekend is als de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Ze hebben natuurlijk niets te maken met inwoners van India. De naam was bedacht door ontdekkingsreiziger Christopher Columbus nadat hij dacht dat hij in Inda was gekomen in 1492. Eeuwen later noemen we hen nog steeds indianen. Zij woonden in tipi’s en jaagden in bossen en wijde velden op hun eten. Wanneer cowboys en indianen elkaar tegenkwamen, was het vaak vechten. En dat zou op het volgende feestje zomaar nog een keer kunnen gebeuren. Pas dus maar op met die cowboys!

 

De Dikdakkers - Cowboys en Indianen

 

Naast het Wilde Westen thema, zijn de indianenkostuums natuurlijk ook ideaal voor een fout feestje. Wie kan bijvoorbeeld niet meezingen met de Y.M.C.A. van The Village People! Een felle pruik of gek gekleurde broek onder je indianenpak en je foute outfit is compleet.

 

Village People - YMCA OFFICIAL Music Video 1978

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.