Jaren 20 kleding

Filters

Ga simpel en stijlvol naar het feest

Trek die show jurk aan en doe je boa om je nek want die is een jaren 20 feest. Duik in de wereld van Showgirls, gangsters en Las Vegas met deze collectie van petticoats en boa’s van Het Feestbeest.

What happens in Vegas…

Haal hier je stijlvolle Charleston jurk en wordt de ster van het feest. Met onze Can can jurken en jouw dance moves blaas je iedereen omver. Deze jurken zijn ideaal voor een stijlvol Las Vegas thema feest. Onze jurken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Heb je vragen over één van onze producten? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

 

Gangsters en boa’s

De jaren ’20 was de tijd van gangsters en de drooglegging. Alcohol was verboden en gangsters maakten een lucratieve handel in alcohol en het afpersing. De beroemdste gangster van de jaren ’20 was zonder twijfel Al Capone, die tonnen verdiende aan allerlei illegale handel. Talloze (romantische) films zijn gemaakt over het leven en sterven van gangsters in de jaren ’20. Waarin gangsters stoere mannen zijn en de vrouwen beeldschoon. Typische jaren ’20 jurken herken je aan de veren en de donkere kleuren. Rijke vrouwen genoten van het goede leven in saloons en casino’s, waar ze bakken met geld vergokten.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.