Jaren 60 kleding

Filters

Swinging in the 60’s met de juiste dameskleding

Het Feestbeest duikt voor je in (groot)moeders kledingkast en vindt voor jou de beste Jaren 60 kleding. Hier vind je de iconische Rock & Roll jurken. Swing de hele avond weg in deze zwierige jurken. Dankzij de riem om je middel kleedt de jurk ook nog mooi af. Zoek je juist een iets gematigde look, combineer de Rock & Roll jurk dan met de kleine vestjes voor een klassieke, stijlvolle look, geschikt voor deftige feesten en partijen.

 

Flower power dames kleding

De jaren 60 zagen ook het begin van de flower power en de hippies. Hun flower power kleding is te herkennen aan hun vrolijke kleuren en wijde broeken. De dames hippie kleding werd beïnvloeden door culturen uit alle hoeken van de wereld. Voor het eerst droegen dames luchtige, dunne bloezen boven de iconische lange broeken met wijde pijpen. Voor een hippie kostuum hoef je dus alleen maar op de blouse en de broek te letten. Of je koopt het samen in één pakket als hippie kostuum. Wil je toch uitbreiden met accessoires, bekijk dan onze collectie van collectie kettingen voor een originele peace teken ketting

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.