Jaren 70 kleding

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het zijn de 70’s. De tijd van hippie’s, flower power en wijde broeken. Jongeren protesteren tegen de macht van bedrijven en overheden. Ze waren op straat te zien in kleren met uitbundige kleuren en zongen liedjes over vrede en een nieuwe maatschappij.

 

Dames kostuums voor foute feestjes

Tegenwoordig zijn de hippie kostuums vooral een uitgelezen kans voor foute feesten. Koop hier je vrolijke outfit voor een knallend feestje. Tip: combineer de outfits met een lange haren pruik en een grote, ronde zonnebril. Zo maak je je outfit helemaal compleet.

 

Dameskostuums en flower power

In de jaren ’70 is de hippie beweging nog in volle gang. De hippie kleding is te herkennen aan hun vrolijke kleuren en wijde broeken. Ook de dames hippie kleding is te herkennen aan de mix van invloeden uit alle hoeken van de wereld. Dames droegen luchtige, dunne bloezen boven de iconische lange broeken met wijde pijpen. Voor een hippie kostuum hoef je dus alleen maar op de blouse en de broek te letten. Of je koopt het samen in één pakket als hippie kostuum. Wil je toch uitbreiden met accessoires, bekijk dan onze collectie van collectie kettingen voor een originele peace teken ketting.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.