Jaren 80 kleding

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

80’s dameskleding: fel en fout

Back to the 80’s. Met glitters, hoge paardenstaarten en visnet shirts is deze collectie ideaal voor foute feestjes. De 80’s zijn makkelijk te herkennen aan de felgekleurde leggings, de hoge paardenstaart en de scrunchy. Ook deed de minirok zijn intrede, tot verdriet en frustratie van veel ouders. Dit minirokje laat weinig aan de verbeelding over, wanneer het ruim boven de knieën uit komt. Heb je liever iets warmers, combineer het  minirokje dan met één van onze leggings. Vervolgens trek je er een hemd en een visnet shirt overheen en je bent al een heel op weg naar de 80’s. Sterker nog, hierna wil je nooit meer terug naar de toekomst.

 

Je eigen outfit samenstellen of snel klaar met een stretch jurk

Stel zelf je perfecte outfit samen met leggings, kleine topjes en veel glitter. De stretch jurk is ideaal voor iedereen die met een gemakkelijk en gedurfd jurkje voor de dag durft te komen. Deze korte jurkjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Goud, roze, rood of met tijgerprint. Geen twijfel over wat je aantrekt, maar snel klaar met een stretch jurk van het Feestbeest.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.