Carnavalsjassen

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een damesjas voor elke gelegenheid

Of je nu een feest hebt in een dansclub of buiten op een terrasje zit, een jas heb je overal nodig. Wanneer je tijdens carnaval van de ene kroeg naar de andere gaat, is het wel fijn als je buiten iets warmers kan aantrekken. Met een carnavalsjas maak je je kostuum af, of je nou een jurk, onesie of sexy pakje aan hebt: de jas is de kers op de taart. Dan is het essentieel dat deze er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed zit. Volg de onderstaande stappen voor het vinden van het perfecte jasje.

 

Stap 1: Bepaal je budget

Wil je een carnavalsjas die jaren meegaat of zoek je iets dat maar één feestje meegaat? Een jasje die langer meegaat mag best wat meer kosten, zoals een neppe carnaval bontjas. Trek je liever elk jaar een ander kostuum aan? Kies dan een goedkopere jas die je daarna kan doorgeven of wegdoen.

 

Stap 2: Kies een stijl

Voor bijna alle thema’s is wel een jas of colbert te vinden. Zoek je iets voor een jasje voor een disco avond, dan hoort daar een schitterende colbert bij die ook je stijlvolle kant laat zien. Ook voor zeerovers zijn jassen verkrijgbaar, omdat deze jassen langer zijn, zijn ze ideaal voor koudere avonden. Daarnaast hebben we warme carnaval bontjassen.

 

Stap 3: Zoek de juiste maat

De meeste jassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er bijna altijd wel een maat bij zit die jou past. Sommige jassen vallen kleiner of groter uit. Weet je niet zeker of jouw maat er tussen zit? Bestel verschillende maten en probeer ze eenvoudig thuis. Heb je jouw maat gevonden, dan stuur je de andere jasjes probleemloos binnen 14 dagen terug.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.