Jurken

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Het juiste jurkje bij het juiste feest

Trek het juiste jurkje aan en wordt het middelpunt van de aandacht. Jouw jurkje is de kern van je outfit dus wil je natuurlijk het perfecte jurkje kopen. Bij het Feestbeest hebben we een grote collectie dameskleding voor elke gelegenheid.  Alle jurkjes kun je gemakkelijk online bestellen. Jij hoeft alleen nog maar het perfecte jurkje uit kiezen.

 

Dames kunnen ook schitteren zonder teveel te betalen

Kies bijvoorbeeld voor een schitterend glitter jurkje voor een avond uit. Deze comfortabele jurkjes kun je combineren met uiteenlopende jasjes en schoenen en zijn ideaal voor foute feestjes of een Las Vegas themafeest. Lange of korte jurkjes vind je online bij het Feestbeest.

 

Ook voor themafeesten vind je hier altijd een goed jurkje. Zoals de Halloween jurkjes: van zombie bruid tot een Batgirl Corset jurkje. Voor alle dames die een steampunk jurkje zoeken, heeft het Feestbeest verschillende keuzes. Deze jurken kun je combineren met verschillende accessoires.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.