Landen

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kies je land en je kostuum

Ga de wereld in met deze kostuums uit alle landen en hoeken van de wereld. Bij het Feestbeest hebben we jurken en kostuums uit Europa, Afrika en andere landen. Ieder land heeft eigen tradities en gewoontes. Dit beïnvloed weer de klederdracht, zowel voor mannen als dames.

 

Exotische buikdanseres of Vikingdame?

Hoe je verkleed gaat, hangt dus af van voor land je kiest. Exotische en warme landen worden getypeerd door korte, luchtige kleding die veel huid laat zien. Hier vind je de harem buikdanseressen en de 1001 Nacht rok. Deze jurken zijn perfect voor de feestjes op zwoele avonden en in warme ruimtes. Voor de koude avonden en Tiroler themafeesten kies uit verschillende Tiroler jurkjes met kniesokken en schort. Verwacht je echt bitterkoude temperaturen, kies dan één van onze Eskimo jurkjes. Een set slanke, warme jurkjes met beenwarmers zorgen dat je het nooit koud krijgt.

 

Dames houden van Holland

Ook voor andere landen en thema’s kunnen we je voorzien: zoals het Delftsblauwe jurkje voor iedereen die houdt van Holland. Dit jurkje, herkenbaar van het programma Ik hou van Holland kun jij ook dragen, bijvoorbeeld tijdens een Hollands themafeest.

 

Foute feestjes uit alle landen

Deze kostuums passen niet alleen bij het landen thema, ze zijn ook goed te combineren met foute party’s feestjes: denk bijvoorbeeld eens aan het Tiroolse jurkje. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren of kiezen voor de lederhosen. Of doe een keer lekker gek met de Vikingdame en de Warrior sets. Je hoeft tenslotte niet altijd de leuke, sexy dame uit te hangen.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.