Damesleggings verkrijgbaar in alle soorten

Is het een broek, is het een panty? Nee, deze leggings hebben hun eigen plekje verovert in de damesmodewereld. De nauwe vorm maakt leggings ideaal om als warmer kledingstuk te dragen onder een jurk of als broek. Of je het nu draagt in één van de felle kleuren of in één van onze opvallende prints, de legging is here to stay. Laat je benen schitteren in onze leggings. Of je nu camouflage zoekt of een gouden legging, Het Feestbeest heeft het allemaal.

 

Combineer leggins met alle outfits

De juiste legging kan niet alleen mooi afkleden, het kan je ook warm houden tijdens koude carnavalsnachten. Combineer de legging met één van onze petticoats of draag het onder een topje of vestje. De leggins met lederlook geven je benen een gladde look en kleden je mooi af. De leggings met felle kleuren zijn goed te dragen met hippiefeesten en foute feesten. Met de felle kleuren kan het niet gek genoeg. Felgroen, oranje of rood. Daarnaast kun je met de metallic kleuren een schitterende indruk maken. De leggings met print zijn ideaal voor themafeesten, zoals army of dierenfeesten.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.