Word een echte Middeleeuwse prinses

De Middeleeuwen staan bekend om hun veldslagen, dappere ridders en knappe prinsessen. Feesten bestonden uit een kasteelbal waar zwierig gedanst werd in uitvoerige jurken en kostuums. Tegenwoordig zijn feesten niet meer zo stijlvol uitbundig dus wanneer dat dan gebeurt, moet je je kans grijpen. Gelukkig kun je bij het Feestbeest al je Middeleeuwse jurken, kostuums en accessoires halen die je nodig hebt.

 

Verwen jezelf met jurken, pruiken en maskers

Ga terug naar de Middeleeuwen en Renaissance met deze kostuums van Het Feestbeest. Of je nu Musketier, prinses of zelfs koningin bent, er is een kostuum voor iedereen. Met een jurk uit deze collectie laat je zien dat niet alleen een leukte tijd hebt, maar ook nog stijl. In de Middeleeuwen kwamen jurken nooit boven de enkel uit dus vind je hier lange jurken met laagjes met mouwen en touwtjes. Natuurlijk horen hier ook de grote en kleine hoedjes bij. Deze wordt dan ook bij verschillende jurken geleverd. Kijk ook eens bij de Middeleeuwse pruiken om je jurk helemaal compleet te maken. Een echte koningin gaat tenslotte goed voorbereid naar ieder bal. Wees een prinses of zelfs een koningin en heers over de dansvloer.

 

Van Middeleeuwen tot Steampunk

Deze jurken kun je ook combineren met accessoires uit de Steampunk collectie. Denk bijvoorbeeld aan de brillen en de hoge hoeden. De steampunk stijl grijpt terug naar de Renaissance en heeft dus veel overeenkomsten met die kledingstijl. Bekijk onze volledige Steampunk collectie en mix je eigen kostuum.

 

Maskers maken het spannend

Voeg een mysterieus element toe aan je feestje met oogmaskers. Voor een paar euro heb je een eenvoudig masker zonder print of een masker met veren en gouden of zilveren randjes. Met een masker wordt het feest met een handomdraai een sprookjesbal.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.