Petticoat & Tutu

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Swingen in petticoats

Het juiste jurkje bij het juiste kostuum. Petticoats zijn razend populair geworden dankzij de gelijknamige musical met Chantal Janzen en speelt zich af in de jaren ’50. De tijd van Rock & Roll, Marilyn Monroe, en petticoats. Voor een echt Rock & Roll feest is een echte petticoat onmisbaar: laat je heupen draaien en swing op de muziek van Elvis Presley en Chuck Berry. De jaren ’50 petticoats zijn verkrijgbaar in verschillende (metallic) kleuren en kun je combineren met een klein vestje.

 

Ondeugende petticoats voor alle dames

Omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes en maten, is er altijd wel een jurkje die past bij jouw outfit. Kies bijvoorbeeld voor de korte rokjes in één van de felle kleuren voor een ondeugend feestje. Deze korte rok laat weinig aan de verbeelding over en in één van de felle kleuren trek je onmiddellijk alle ogen. Waarom zou je voor een braaf kostuum gaan wanneer je het middelpunt van de aandacht kan zijn?

 

Doe een pirouette in een tutu

De kortste petticoats, of tutu’s, zijn geschikt voor ballerina’s die hun danstalent willen laten zien in de verfijndere dansstijlen. Bekijk rustig welke het beste bij jou past en bestel het eenvoudig online.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.