Piraat

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alle hens aan dek! Tijd voor een piratenfeestje en daar hoort de juiste outfit bij. Bij Het Feestbeest ben je in de juiste haven dus sla je slag. Of je nu begint als matroos, met een simpel piratenjurkje of de zeeën onveilig maakt als piraat uit de Caraïben: Jack Sparrow. Het Feestbeest heeft voor elke zeerot wel een dameskostuum.

 

lamakettas - Kapitein Rooibos

 

Voor een complete piraten look gebruik je piraten schmink voor die donkere ogen en dat ruige uiterlijk. Het mooie van het piratenkostuum is dat je het ook kunt gebruiken met Halloween. Bijvoorbeeld door het shirt of de jurk in te scheuren en andere schmink op te doen. Let op: hier staan alleen de piratenkostuums, klik hier voor alle accessoires. 

 

Piet Piraat - Karaoke

 

Beroemdste vrouwelijke piraten

Er zijn heel wat beroemde piraten geweest, sommigen daarvan waren zelfs vrouwen. Bij deze een top drie van beroemdste, vrouwelijke piraten.

 

De Chinese Ching Shih trouwde met piratenleider Zheng Yi, nadat hij dame de helft van zijn opbrengsten had gegeven, net als bevel over één van zijn schepen. De Chinese bleek niet alleen beeldschool, maar ook bijzonder intelligent. Op haar initiatief sloot haar man een verbond met veel andere piratenleiders. Hun ‘Vloot van de Rode Vlag’ heerste over de gehele Chinese Zee. Nadat haar man in 1807 door een tyfoon om het leven kwam, volgde Ching Shih hem op als piratenleider. Onder haar leiding verspreidde de ‘Vloot van de Rode Vlag’ zich razendsnel over alle zeeën van Azië.

 

Anne Bonny & Mary Read

Anne Bonny trouwde met Jack Rackham en hij leerde haar alles over piraterij. Samen pleegden ze verschillende succesvolle overvallen. Bij één van die overvallen sloot Mary Read zich bij hen aan. Ondanks dat ze een piratenkostuum aan had en zich had verkleed als man, had Anny Bonny al snel door dat Mary een dame was. Ook Jack had dit door en aan boord zou hij Mary zwanger hebben gemaakt. Anny Bonny was toen al zwanger. Dit redde uiteindelijk de levens van beide dames. Nadat het drietal gearresteerd was, werden Anne en Mary vanwege hun zwangerschap vrijgesproken. Jack Rackham werd wel opgehangen.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over één van kostuums of feestartikelen? Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al uw vragen.