Unieke pluche pakken voor dames en heren

Warm, knuffelig en een beetje gek. Met deze one piece pluche kostuums voor dames ben je het allemaal. Deze kostuums zijn ideaal voor koude feestjes en natuurlijk voor Carnaval. Ga uit je dak terwijl niemand ziet wie je bent. Waarom zou je een pluche pak huren als je deze gemakkelijk online kan kopen? Eén keer kopen en het pak ligt altijd thuis voor je klaar. Bij het Feestbeest kun je kiezen uit je verschillende pluche dameskostuums. De pakken zijn beschikbaar in standaard maten. Wil je het pak eerst thuis proberen? Dat kan: je hebt 14 dagen de tijd om het pak uit te proberen en weer terug te sturen. Waar wacht je nog op?

 

Pluche pakken voor alle feestdagen

De pluche konijnen pakken zijn ideaal voor evenementen rond Pasen. Deze kleine pakken kun je inzetten bij kinderfeestjes en natuurlijk dragen met Carnaval. Kostuums als deze bestaan uit een overall met een los hoofd. Zo blijf je lekker warm tijdens koude avonden.

 

Snel klaar met een mascotte

Mascottes zijn de lichtere variant van de pluche pakken. Dit zijn over het algemeen jumpsuits die je in één keer aantrekt. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig kostuum bij een dierenthema. Wil je net dat stapje verdergaan? Probeer dan onze make up om echt op te gaan in je dierenkostuum.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.