Sprookjes & Filmfiguren

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pak je glazen muiltjes en je pompoen rijtuig want je bent in sprookjesland. Met kostuums voor een heks, Supergirl en een zeemeermin zit er altijd wel iets tussen voor jou.

 

Loop in het licht of ga over naar de duistere kant

Bij het Feestbeest houden we van sprookjes, bloemenfeeën en zelfs heksen. Jij hoeft alleen maar te kiezen voor welk pad je op gaat. Ga je voor het duistere pad van heksen, duivelinnen en IJskoninginnen. Deze donkere dameskostuums kun je aantrekken bij filmfeesten en  Halloween. Maak je vriendinnen aan het schrikken met één van deze donkere outfits. Voor dames die het liever veilig spelen, zijn hier cheerleader outfits en bijvoorbeeld sneeuwwitje jurken.

 

Kostuums voor superheldinnen

Voor alle dames die geen genoegen nemen met sprookjes, bedienden en grote dansballen, zijn er kostuums voor superheldinnen. Bijvoorbeeld de kostuums voor Batgirl, Supergirl en de antiheldin Catwoman. Alle dameskostuums zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Weet je niet zeker over welke maat je moet hebben? Bestel verschillende maten in één keer, gemakkelijk online. Heb je de juiste maat gevonden, dan stuur je de rest gemakkelijk, binnen 14 dagen terug.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.