Tuinbroek & Overall

Tuinbroek of overall voor carnaval

Verrassend voor de dag komen? Koop dan eens een tuinbroek of overall voor carnaval! Bij het Feestbeest hebben we een enorm assortiment tuinbroeken en overalls speciaal voor carnaval. Kies voor een leuk thema of een vrolijke kleur, bestel een kant-en-klaar pak of knutsel zelf een mooi kostuum van één van onze basistuinbroeken of –overalls. Alles is mogelijk met het aanbod van het Feestbeest!

 

Voor iedereen een tuinbroek of overall

Bij het Feestbeest hebben we voor iedereen een passende overall of tuinbroek. Zo wordt het vinden van een goed kostuum voor carnaval wel héél makkelijk! Voor ieder budget is er wel een leuk pak. Al vanaf €14,95 bestel je bij ons een overall in diverse kleuren, en overalls zijn verkrijgbaar vanaf slechts €17,95. Als je op zoek was naar een voordelige outfit voor carnaval, bestel je dus een tuinbroek of overall! Voor slechts €3,95 bezorgen we jouw pak ook nog eens op alle adressen in Nederland.

 

Snelle levering!

Met de bezorgdienst van het Feestbeest hoef je nooit lang op je tuinbroek of overall te wachten. Bestel je pak op werkdagen vóór 23:59 uur, dan verzenden wij deze (mits op voorraad) dezelfde dag nog. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Heb je vragen over onze bezorgdienst, of over ons assortiment carnavalskleding? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag aan meer informatie over onze tuinbroeken en overalls, of over onze andere carnavalskleding.