De boer op met de dameskiel

De kiel of boerenkiel is een werkjas die boeren droegen tijdens het werk. De kiel heeft geen voorsluiting dus trek je het altijd over het hoofd aan. Vroeger werd de kiel vooral gedragen door boeren en werklui, als een voorloper van de overall. De gebruikte stof is meestal stevig linnen of katoen. Deze boerenkiel is geknipt voor schuurfeesten tussen de hooibalen. Combineer de kiel met klompen en een grote zakdoek om je nek en je kunt er mee de boer op.

 

Dameskiel voor clowns en carnaval

De kleurrijke, gevlekte kielen kun je ook dragen naar een fout feestje of als clown. Combineer deze met een clownspruik, een vrolijke broek en een feestneus en je bent al goed op weg om een echte clown te worden. De kiel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende printen. Zoals een blauwe, gele of rode kiel. Daarnaast vind je hier de Mondriaan kiel en Pils kiel voor de carnaval feestganger. Veel plezier met je nieuwe kiel!

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.