Altijd een excuus voor een dames overall of tuinbroek

Waarom zou je moeilijk doen met ingewikkelde en uitgebreide carnavalkostuums? Een leuke, gekleurde overall heb je al een heel dameskostuum bij elkaar. Deze dames tuinbroeken zijn geknipt voor iedere boerin, bouwvakker of Bob de Bouwer die op zoek is naar een feestje. Bij het Feestbeest kun je een tuinbroek of overall kopen in verschillende kleuren: van knalgroen met een bloemetjespatroon tot gitzwart.

 

Bepaal het feestje, bepaal de overall kleur

Wat voor feest je heen gaat bepaalt uiteraard wat je draagt. De overall is een overheersend kledingstuk dus de kleur die je kiest heeft een grote impact op je outfit. Voor een groen feestje met leuke, biologische hapjes kies je natuurlijk voor de groene overall of tuinbroek. Een slaapfeestje vraagt natuurlijk om iets zachts en schattigs. Probeer daarom eens onze Teddybeer knuffelbroek. Met deze donzige overall worden je knuffels onweerstaanbaar.

 

Dames overalls: snel klaar voor Halloween

Voor Halloween is een overall een simpele manier om snel in het zwart te gaan. Kleed deze vervolgens aan met onze Halloween accessoires, zoals Halloween Lichaamsdelen of met een Halloween masker. We weten allemaal hoeveel zwart afkleedt, maar daar haal je het tegenwoordig niet meer mee: oranje is het nieuwe zwart. Bekijk dus eens onze oranje overalls en tuinbroeken, oranje feesten of een bezoek aan de Escaperoom.

 

Stem je kleuren af met je vriendinnen

Wil je nog een stap verdergaan wanneer je uitgaat met je vriendinnen? Stem dan de kleuren van je overalls of tuinbroeken op elkaar af. Zo sta je nooit voor verrassingen. Heb je toevallig toch dezelfde kleur besteld als je beste vriendin, stuur je overall of tuinbroek dan gerust binnen 14 dagen terug en bestel een andere. Zo ben je in no time klaar voor het feest.

 

Vragen? Bel of chat!

De kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten. Mis je iets uit de collectie of heb je een vraag over kostuums of feestartikelen?

Neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of de chat op de website. We beantwoorden graag al je vragen.